Комісія з комунікацій та мультимедіа Малайзії наказала сервісу розповсюдження ігор Steam заблокувати доступ до скандальної гри Fight of Gods.

Через 24 години американська компанія не виконала вимог малазійців, через що її заблокували на всій території країни. Мешканці Малайзії зможуть насолоджуватися іграми, які придбали у Steam раніше, але купувати нові вже не зможуть.

"Ця дія необхідна для захисту користувачів і запобігання несприятливих інцидентів", - заявив Міністр інформації та мультимедіа Малайзії Салех Саїд Керуак.

Чиновники вважають, що Fight of Gods порушує закон, який захищає населення від образ, в тому числі на релігійному ґрунті. За це передбачений штраф у сумі більше 10 тисяч доларів або ув'язнення на один рік.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У Fight of Gods геймерам пропонують битися за богів та пророків. Окрім звичних Одіна, Зевса та Анубіса, у грі є Ісус, Мойсей та Будда.

Як повідомляв портал "Знай.ua", гра Fight of Gods з'явилася у "ранньому доступі" у Steam.