Одна з найпопулярніших співачок світу Біллі Айліш поділилася новими кадрами з тизера документального фільму про себе. Ролик вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Біллі Айліш-висхідна зірка, яка до 18 років вже 141 раз була номінована на різні премії. І при цьому у неї є свої страхи.

"Це ліжко моїх батьків. І я сплю тут, тому що боюся монстрів у своїй кімнаті", - зізналася дівчина.

Біллі Айліш, фото: кадр з відео
Біллі Айліш, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Біллі Айліш випустила свій студійний дебют " When We All Fall Asleep, Where Do We Go?"у березні 2019 року. Цього року Айліш виграла п'ять премій Греммі, включаючи альбом року) і випустила сингли "No Time to Die"і" my future".

Тепер стало відомо, що у фільмі покажуть життя Біллі з усіх боків. І концертну, і те, що залишається за лаштунками. Про просте життя з батьками і головне – про страхи і те, що сковує дівчину.

Стрічка отримала назву "Billie Eilish: The World's a Little Blurry" ("світ трохи розмитий"). Режисером фільму став Р. Дж. Катлер. Випустити кіно повинні на стрімінговому сервісі Apple TV + і, можливо, в кінотеатрах (що трохи сумнівно у зв'язку з пандемією) в лютому 2021 року. "The world's..."стане черговим оригінальним продуктом Apple, а бюджет картини досить високий як на документалку — цілих 25 мільйонів доларів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вічно "закутана" Біллі Айліш нарешті покаже все за 25 мільйонів.

Як повідомляв Знай.uа, Біллі Айліш попрощалася, очікування і серця мільйонів розбиті.

Також Знай.uа писав, що Біллі Айліш показала, хто спить на її п * пе, таким очам не можна не вірити.