Ірина Білик вирішила створити власну ікону перед Різдвом та перетворилась на собачу мадонну.

Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій акаунт в Instagram, де останнім часом періодично ділиться зі своїми шанувальниками новими фото і відео.

Цього разу 50-річна зірка української естради здивувала несподіваним кадром.

Ірина Білик оприлюднила фото, на якому постала з маленьким цуценям на руках.

Співачка вирішила позувати у жовтому вільному піджаку і білій футболці без всякого натяку на декольте. Білик доповнила свій образ капелюшком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У Новому році це миле цуценятко принесе щастя тому, хто його забере у свій дім! Хто з вас готовий нарешті стати щасливим?", - підписала фото співачка.

Таким чином, Ірина Білик вирішила приєднатися до акції, влаштованої притулком для бездомних тварин.

Ірина Білик, фото: Instagram
Ірина Білик, фото: Instagram

Вільний одяг і капелюшок, одягнутий таким чином, що нагадує ореол, а також те, як Ірина Білик тримає цуценя, створює схожість фото з зображенням Мадонни на іконах.

Невідомо, чи Ірина Білик навмисно "косила" під Матір Божу, а чи це вийшло випадково, але намагання співачки бути "святою" перед Різдвом таки проглядається.

Нагадаємо, Білик отримала від Могилевської дорогущий подарунок

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірину Білик переплутали з Сергієм Звєрєвим

Також Знай.ua писав, Білик оточила себе дітьми і підбила підсумки року