15-річна дочка Олі Полякової Маша - доросла не по роках. Мамині гени і виховання подарували їй можливість вже зараз бути не малятком, а привабливою дівчиною.

Вона є досить активною користувачкою соціальної мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч осіб.

А зараз вона слідом за матір'ю опублікувала фотографію свого сімейства і поцікавилася у своїх фанатів про кількість їх рідних.

"Трохи про нашу сімейку, а скільки у вас в родині людей?", - написала вона в підписі до знімків, на яких постала зі своєю матір'ю виконавицею Ольгою Поляковою, молодшою сестрою Алісою, народженою 5 жовтня 2011 року, і батьком-бізнесменом Вадимом. Також з ними можна помітити двох домашніх тварин — маленьку собачку і кішку. При цьому сидять вони вдома, біля каміна і новорічної прикрашеної ялинки і можна помітити досить незвичайний погляд чоловіка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Найкраще фото. Щастя вашій родині", "Нас 4) ми з чоловіком і 2 синочка", "4, мама, брат, сестра, і я! Ми живемо без тата!", "У нас сім'я з п'яти чоловік. Я і мій чоловік і троє наших діток два синочка і лапочка дочка", "Які ви Класні. Щастя і міцного здоров'я вам", "Нас троє: я чоловік і синок))) ви супер сімейка", "Таке відчуття, що кицю душить" — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, 15-річна дочка Полякової налякала недитячими питаннями: "Найболючіше"

Як повідомляв "Знай.ua", на сімейному святі Полякової помітили заручника: "В очах читається допоможіть"

Знай.ua писав, Полякова в халатику зацілувала Данилко після спокусливих танців: співак лише посміявся