На офіційному сайті уряду "ЛНР" з'явилася інформація з приводу досить "серйозного" подарунка на новорічні свята для жителів окупованого Луганська.

Там написано, що ліфти в багатоповерхових будинках Луганська з 31 грудня по 2 січня, а також з 6 на 7 січня працюватимуть цілодобово.

"Ліфти в багатоквартирних будинках столиці працюватимуть в ніч з 31 грудня на 1 січня, з 1 на 2 січня, а також з 6 на 7 січня", — йдеться в повідомленні "столичної адміністрації". При цьому наголошується, що в інші дні режим роботи стаціонарних підйомників міста залишається колишнім для городян — з 7:00 до 21:00.

І все це на тлі забавного відеоролика в Інтернеті, в якому жінка, яка проживає в "ДНР" розповідає про стан своєї зарплати. "Мене моя зарплата влаштовує. Я працюю в навчальному закладі, в принципі у бюджетної організації цілком доступна зарплата. Але сказати про те, що мені вистачає цієї зарплати прожити місяць, я не можу. Тому що ціни досить завищені в порівнянні з цінами в Росії, не на всі, звичайно, позиції товару, але є таке", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, скинули з дрона над школою: у "ЛНР" запустили дикий фейк про Україну. На тимчасово окупованій частині Луганщини виявили "збудників мікобактерій туберкульозу" на листівках українських волонтерів, стилізованих під сторублеву російську купюру.

Як повідомляв "Знай.ua", луганського студента призвали в російську армію: "Сиди тихо, а то будемо розмовляти по-іншому"

Знай.ua писав, бумеранг в дії: два терористи "ДНР" підірвалися на власних мінах