Епатажна Анастасія Покрищук зняла відео про те, як бабуся реагує на її збільшені вилиці.

Героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, яка нещодавно відзначила свій 32 день народження, нині дуже популярна в соцмережах. Вона стала відомою завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності - Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалити грудочки Біша, вставити імпланти у вилиці та виконала ще безліч транформацій, зізнавшись, що не збирається зупинятися на досягнутому.

За метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор - у своїх постах блогерка жартує над всілякими життєвими ситуаціями.

Так, нещодавно Анастасія зняла відео про те, як бабуся реагує на її вилиці.

Як видно з кадрів, 94-річна бабуся Насті так і не зрозуміла, що онука збільшила вилиці, і вважає, що потрібно сходити до лікаря, змащувати якимись кремами, щоб вони "пройшли".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На відео бабуся запитує Анастасію, що з її обличчям.

" Воно все більше і більше. А що ж робити? І головне ти не мажеш нічим..", - каже онуці бабуся.

Нагадаємо, Перероблена "пацанка" Покрищук оголила груди, позуючи Ользі Цирекідзе

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена "пацанка" Покрищук готується до Різдва

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою