У віці 85 років помер автор пісень Сінатри і Елвіса Преслі мексиканський співак і композитор Армандо Манзанеро.

28 грудня на 86-му році пішов з життя мексиканський співак і композитор Армандо Манзанеро (Armando Manzanero). Причиною смерті став коронавірус. Про це повідомляє The Guardian.

Так, згідно з інформацією видання, 17 грудня у Манзанеро діагностували covid-19, а 22 грудня композитора перевели в реанімацію і під'єднали до апарату ШВЛ. Через тиждень він помер.

Армандо Манзанеро, фото з вільних джерел
Армандо Манзанеро, фото з вільних джерел

Армандо Манзанеро вважають провідним мексиканським поп-композитором післявоєнного часу та одним з найбільш комерційно успішних композиторів Латинської Америки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Манзанеро займав пост президента Мексиканської спільноти авторів і композиторів, а у 2014 році отримав "Греммі" за внесок в музику.

Армандо Манзанеро, фото з вільних джерел
Армандо Манзанеро, фото з вільних джерел

Армандо Манзанеро випустив кілька десятків альбомів любовних пісень власного творіння та виконання. Загалом він написав понад 400 пісень, які користувалися популярністю й в інших артистів.

Пісні Армандо Манзанеро в різні роки виконували Френк Сінатра, Елвіс Преслі, Ширлі Бессі, Андреа Бочеллі, Діон Уорвік, Перрі Комо і Крістіна Агілера.

Нагадаємо, помер П'єр Карден, французький модельєр і посол доброї волі

Як повідомляв портал Знай.ua, пішов з життя великий український композитор, який написав музику до "Захара Беркута"

Також Знай.ua писав, помер "найтовстіший малюк у світі"