Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. І дійсно, артистка кардинально змінила стиль, а тепер навіть вирішила поекспериментувати з творчістю і його напрямками, випустивши разом з популярними юними блогерами з Ulove.home спільний кліп на пісню "Натусик".

Виявляється, соціальна мережа TikTok буквально "затягнула" зірку і тепер красуня знайшла в ній і додатковий спосіб заробітку - Наталя і її Talant School, де раніше навчали вокалу і хореографії тепер запустили і курс для початківців-блогерів. Могилевська зазначила, що вчителями стануть блогери-мільйонники, а навчання може проходити онлайн. При цьому знаменитість показала ще й уривок з кліпу "Натусик", де танцювала в леопардовій шубці і костюмі молочного кольору.

"Відкриваємо школу блогерів! ТікТокери, лайкери ❗️

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

чекаю на вас вже в січні у себе @talantschool

Викладають вчителі блогери-мільйонники ☺️

Подаруй сертифікат своїй дитині до Нового року, ми навчаємо і батьків теж! У будь-якому місті України ти можеш вчитися онлайн!
💥🎉👍"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".