Українка з Києва поділилася в феміністському Facebook-співтоваристві уривком з книги "Про любов. Школа пані Фреймут", в якому є дивна цитата самої телеведучої Ольги Фреймут.

Як відомо, скандальна ексревізорка і головна захисниця етикету написала цей твір ще в 2018 році. Там йдеться про те, що Фреймут ніколи не робила аборт, тому що виступає проти такого і вважає це аморальним вчинком. Згідно з цитатою 38-річної телеведучої, вона б відмовила свою подругу від аборту, навіть якщо дитина від маніяка.

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

"Моє перше університетське есей. За нього отримала іспит автоматом... Чого таке написала? Аборт ніколи не робила. І не зроблю. І подругу відмовлю. Навіть, якщо дитина від маніяка", - сказано в книзі "Про любов. Школа пані Фреймут".

книга Ольги Фреймут, скріншот з поста в Facebook

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Фреймут показала, як правильно аплодувати. Ведуча наочно продемонструвала, що не можна задирати руки вгору і голосно кричати або навіть насвистувати.

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут надихнула українців після пекельного 2020 року: "Бідність – це тимчасово".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут змусила красеня-чоловіка блищати на честь Різдва: "Найкраща пара".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут розкрила сімейну таємницю, чоловік в курсі: "Закінчиться розлученням".