"Сімпсони" знову це зробили - анімаційний серіал черговий раз вразив своїм пророцтвом.

За роки свого існування анімаційний серіал "Сімпсони" так чи інакше передбачив більшість значущих подій новітньої світової історії. І це знову "спрацювало".

Цього разу шанувальники мультфільму звернули увагу на епізод одинадцятого сезону "Bart to the Future", який вийшов у травні 2000 року. Фанати вважають, що "мультиковий оракул" передбачив політичну кар'єру Камалі Харріс.

Вони звернули увагу, що вбрання Харріс для інавгурації Джо Байдена є копією образу Лізи Сімпсон з цього сезону. Але схожість не лише в цьому.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За сюжетом доросла Ліза Сімпсон стає першою жінкою-президентом США - її обирають після Дональда Трампа. До слова, обрання самого Трампа - ще одне відоме "пророцтво" серіалу.

Звичайно, Харріс президентом не стала, а лише віцепрезидентом, хоча на початку виборчих перегонів вона прагнула бути кандидатом від Демократичної партії (поки не знялася на користь Джо Байдена).

Але схожість очевидна - в мультфільмі Ліза стала першою жінкою-президентом, а в реальному житті Камала Харріс - першою жінкою віцепрезидентом.

Є й інші деталі, які змушують людей повірити в "пророцтво". Так, у мультфільмі Ліза, зайнявши пост президента США, була одягнена у вбрання яскравого фіолетового кольору і перлове намисто.

Цей самий образ обрала для інавгурації Джо Байдена і Камала Харріс.

У Мережі активно обговорюють шокуючу схожість вбрання віцепрезедента Камали Харріс і "президента" Лізи Сімпсон.

Камала Харріс - це дійсно Ліза Сімпсон, і я "за".

"Сімпсони" зробили це знову. Думаю, можна з упевненістю сказати, що Ліза Сімпсон передбачила інавгурацію Камали Харріс.

Хто одягнув Камалу Гарріс, як Лізу Сімпсон?.

Нагадаємо, Джо Байден офіційно став 46-м президентом США

Як повідомляв портал Знай.ua, Байден в перший же день на посаді президента готує імміграційну революцію в США

Також Знай.ua писав, непрошений Зеленський "підглядав" за інавгурацією Байдена з Банкової"