Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно 42-річна зірка розмістила в соцмережі нову фотографію з останньої фотосесії. Так, в кадрі Лорак позує в розкішній вечірній сукні з чорних паєток, яка оголила її довгі стрункі ноги. Образ виконавиця доповнила довгими сережками і браслетом з дорогоцінним камінням.

"Мода швидкоплинна, стиль залишається з вами протягом життя. Я, наприклад, фанат вечірніх суконь ❣️ А ви?" - запитала у підписників артистка.

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак прогулялася Києвом у пуховику за 10 мінімалок: "Ну і морозець". Знаменитість показала, як прогулялася біля пасажу поруч з брендовими магазинами люксових товарів. Там зірка і зробила кілька кадрів зимового Києва.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, розбита Ані Лорак натякнула на розставання з молодим бойфрендом: "Залишаю в 2020". Артистка поділилася зворушливими кадрами з кліпу "Новий колишній" 2018-го року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак після повернення до Києва помітили у весільній сукні:"знайшла надійне плече". Шанувальники Ані Лорак виставили незвичайне фото зі своїм кумиром.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак показала 74-річну красуню-маму, виглядають, немов сестри: "Наш ангел".