На масових акціях на підтримку Навального стає гаряче і небезпечніше: спецтехніка на шляху до Москви

У Російській Федерації збільшується кількість протестувальників, що вийшли на акції на підтримку опозиціонера Олексія Навального. Відразу ж після повернення політика в Росію, його заарештували на 30 діб до 15 лютого. Його команда слідом опублікувала на просторах Youtube відеорозслідування з історією про найбільший хабар. "Палац для Путіна" з 19 січня зібрав вже більше 68 мільйонів переглядів і це число продовжує зростати.

ПриватБанк, скріншот відео
ПриватБанк, скріншот відео

Телефонують з незнайомого номера: у "ПриватБанку" попередили українців про небезпеку, бережіть карту

Один з найбільших українських банків "ПриватБанк", який зараз є державним, вирішив розповісти своїм клієнтам про те, як діють від їх імені підступні шахраї. Завдяки інформації співробітників банку можна дізнатися, як захистити свій фінансовий номер від шахраїв.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ларрі Кінг, фото: GettyImages
Ларрі Кінг, фото: GettyImages

Зупинилося серце легендарного телеведучого Ларрі Кінга

Ларрі Кінгу було 87 років, він помер в "місті янголів" в Лос-Анджелесі. Ларрі ще на початку січня потрапив до медичного центру з позитивним тестом на коронавірусну інфекцію.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Вільне використання російської мови: Зеленського поставили перед нелегким вибором

Микола Всисович Ісаєв є автором безлічі петицій на сайті глави держави. Він публікує їх різними мовами і вимагає від Зеленського припинити "геноцид" держави. А зараз він вимагає негайно прийняти Закон "Про забезпечення функціонування російської та інших мов національних меншин України".


Горить український гуртожиток з біженцями з Донбасу: є постраждалі, включаючи дітей

З'явилася інформація про пожежу в гуртожитку в Павлограді Дніпропетровської області, де переважно проживають переселенці з Донбасу. Жителів зараз евакуюють, а за даними місцевих засобів масової інформації — є постраждалі, включаючи дітей.