З Чехії прийшли вельми цікаві новини. Виявилося, що не тільки у Верховній Раді України можуть махати кулаками. Так, під час засідання нижньої палати чеського парламенту між депутатами виникла бійка. Причиною стала відмова одного з них надягати захисну маску.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, а також відео, яке опублікував один з чеських телеканалів.

Всередині будівлі парламенту Чехії в даний час діє обов'язок носіння маски або респіратора. При цьому безпартійний депутат Любомир Вольни і його колега Маріан Бойко в ході розгляду запиту уряду про продовження надзвичайного стану проігнорували дану вимогу.

"З політичних і цивільних причин ми не носитимемо символ майбутнього нового світового порядку і глобального економічного перезавантаження у вигляді маски в Палаті депутатів", — заявив раніше вільні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Під час засідання Вольни вступив у словесну перепалку і спровокував бійку з іншими законодавцями після того, як спікер Томаш Ганзел відключив йому мікрофон за використання непристойних виразів.

Після цього Вольни спробував відібрати мікрофоном спікера, а Ганзел спробував відштовхнути депутата. На допомогу спікеру прийшли депутати соціал-демократичної партії. Голова палати Радек Вондрачек розпорядився видворити із засідання ініціатора бійки.

Раніше повідомляли, "Не встигли, б**дь... Де ти ходиш, Коля?",- Арахамія матом відповів Тищенку в Раді.

Як повідомляв Знай.uа, "Скажене Чудовисько" проти "брехла і провокатора": колишні "слуги" Лерос і Юрченко побилися у Верховній Раді.

Знай.uа писав, киянам розповіли, що буде після локдауну: "Карантин до кінця...".