В Арцизі на тлі тривалої бюджетної кризи депутат Арцизького міської ради Анатолій Афанасьєв вдарив нишком юрисконсульта мерії Олександр Михайлова. Запис з камери відеоспостереження міської ради з'явилася в мережі Facebook.

Мало того що депутат Афанасьєв місто матом криє,так він ще й під зад дає - підписала користувачка відео

На відео видно, як чоловік, схожий на депутата Анатолія Афанасьєва, вдарив ногою юриста в той момент, коли останній стояв до нього спиною і хотів зайти в один з кабінетів мерії. В результаті юрисконсульт спробував дати кривдникові здачу, але в цей час перебували в будівлю чоловіки завадили цьому. Все це відбувалося під камерою відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Але найцікавіше, 26.10.2019 р він для себе і близького йому людини вибив безкоштовно, повторюю - безкоштовно, тобто задарма, дві ділянки по вул. Сонячна, 9 і сонячна, 8 кадастрові номери 5120410100: 03: 003: 1054 та 5120410100: 03: 003: 1051. Інформація про ділянки знаходиться у вільному доступі в Публічній кадастровій карті. Люди під своїми будинками повинні купувати землю, а великі майдани будуть отримувати порожні ділянки в центрі міста безкоштовно, тобто задарма - написав у Facebook Олександр Михайлов

Проте скандальний "боєць" те не змовчав:

Це вже перетворюється у флешмоб - Проте українцям вже не вперше спостерігати за бійками депутатів та чиновників, схоже це новий своєрідний флешмоб.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше під міськрадою почубились депутати

Також "Знай.ua" писав, що на сітілайтах та у метро Києва з’явилась унікальна соціальна реклама