Фіналіст романтичного проекту" Холостячка " Олексій Тригубенко після того, як Ксенія Мішина не відповіла на його почуття, став улюбленцем українок, які вважають його ідеальним чоловіком.

Зараз бізнесмен активно розвиває свою компанію і часто дає інтерв'ю, адже багатьом цікаво як живе і як пережив відмову хлопець без недоліків. На цей раз він видав всі секрети в інтерв'ю для YouTube-каналу ТОР. Анонс він опублікував в Stories Instagram.

"Я такий влюбливий. Я бачу красиву дівчину і такий: боже мій, вона ж взагалі нереальна. Просто ангел", - говорить Льоша в короткому ролику.

Також в міні-анонсі ведучий поставив провокаційне питання про те, що Ксюша вибрала Еллерта, а не Льошу, тому що Еллерт краще в сексі.

У самому інтерв'ю він зміг вперше зізнатися, змирився він з тим, що Ксенія вибрала не його, а Еллерта у фіналі шоу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Якщо чесно, як тільки закінчилися випуски, вже стало набагато легше. Тому що коли ти дивишся випуск, ти знову переживаєш цю ситуацію по-новому, тільки бачиш її вже з боку і це звичайно сумно. Коли вже перестали показувати, я не бачу ніде Ксенію. Я не дивлюся телевізор, я на неї не підписаний, я потихеньку про неї просто забуваю. І все. Мені подобається те, що я прожив. Це класно згадувати, але про Ксенію я просто забуваю поступово і це круто", - говорить Лега.

Нагадаємо, Льоша з "Холостячки" підкорив Буковель з таємничою блондинкою.

Як повідомляв Знай.uа, відкинутий Мішиною Тригубенко зізнався, від чого кайфує.

Також Знай.uа писав, що відкинутий Мішиною Тригубенко заговорив про натхнення після "Холостячки".