На офіційній сторінці українського проекту "Голос Країни" з'явилися невеликі фрагменти першого випуску і п'ять цікавих фактів про нього.

Прем'єра шоу відбудеться вже сьогодні, 24 січня, о 21:00 на "1+1". І стало відомо, що епізод "сліпих прослуховувань" розпочнеться спільною піснею тренерів. Вони виконають популярну композицію "Blinding Lights" канадця The Weeknd.

Згодом, одним з учасників стане Ірина Єбралідзе, яку по відеозв'язку підтримуватиме її подруга дитинства — українська співачка болівійського Походження Мішель Андраде.

"Також на сцену вийде 20-річний блогер Тьома Павучок. Незадовго до участі в "сліпих прослуховуваннях", хлопець написав пісню "звернення до Монатіка" і виклав в соціальні мережі. На шоу Тема прийшов, щоб дати нове дихання українським народним пісням. Заспіває на легендарній сцені і учасник гурту ONiONA Мартиненко Олексій. Десять років тому він дійшов до прямих ефірів першого сезону Голосу. А чи розгорне крісла наставників і вдруге потрапить на проект, стане відомо вже в неділю. Прийде на вокальне шоу і Олена Левашева, яка заспіває Мichael Jackson - Earth Song. Дівчина вже п'ять років є солісткою колективу PRIME ORCHESTRA і розвиває свій авторський проект Garna", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Голос Країни", скріншот: Instagram
"Голос Країни", скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Гуцулка Ксеня, я тобі на трембіті...": чуттєвий юнак підкорив Україну на "Голосі" піснею про кохання

Як повідомляв "Знай.ua", Прикарпатський співак вирушив штурмувати " Голос країни": "Повернув хоч одне крісло?"

Знай.ua писав, розчарування для Каменських: улюбленець вовчиць Олег Винник став п'ятим у шоу "Маска"