Зі Сполучених Штатів Америки знову прийшли тривожні новини. Так, у місті Такома (штат Вашингтон), водій поліцейського джипу протаранив натовп і переїхав одного з глядачів, який прийшов поспостерігати за шоу стрітрейсерів (вуличні гонки на спортивних авто - ред.).

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail.

За інформацією журналістів, ввечері в суботу, 23 січня, до місцевої поліції надійшло повідомлення про те, що перехрестя в одній з частин міста заблокував натовп — близько 100 осіб зібралися там, щоб поспостерігати за маневрами, які демонстрували вуличні гонщики.

На місце прибули співробітники поліції, які мали намір розчистити перехрестя в "цілях безпеки присутніх і людей, які намагаються пройти по вулиці".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наїзд в Такомі, скріншот: YouTube
Наїзд в Такомі, скріншот: YouTube

Однак присутні оточили поліцейську машину, яка приїхала на виклик, і, за словами офіцера поліції, який перебував за кермом, спробували розбити в автомобілі вікна. Як зазначив співробітник поліції, він турбувався за свою безпеку, тому вирішив вибратися з оточення, врізавшись у натовп. За його словами, машина "вдарила одного з чоловіків і, можливо, зачепила ще кількох людей".

У той же час на кадрах, знятих очевидцями, видно, що поліцейський автомобіль збив як мінімум п'ять осіб, при цьому переїхавши одного з чоловіків. Після цього потерпілого доставили до місцевої лікарні, про характер і серйозність його травм не повідомляється.

Офіційної інформації про інших постраждалих на даний момент також не наводиться. Журналісти Daily Mail пишуть, що після того, що сталося на місці події почали збиратися протестувальники.

Раніше повідомляли, моторошна ДТП біля Байкового кладовища перелякала киян, летів як божевільний.

Як повідомляв Знай.uа, на Львівщині легковик влетів у натовп комунальників, вижили не всі.

Знай.uа писав, українка збила юрбу дітей разом зі своїм хрещеником - без прав, п'яна в дим.