Дан Балан на всю Україну сказав Тіні Кароль заповітні слова, фанати чекають весілля

Сьогодні, 25 січня, популярна українська виконавиця, а також тренер шоу "Голос країни" і ведуча проєкту "Танці з зірками" Тіна Кароль святкує свій день народження.

Дан Балан і Тіна Кароль, скріншот: Youtube
Дан Балан і Тіна Кароль, скріншот: Youtube

Марина Лазебна розповіла про нюанси накопичувальної пенсії: для кого вона стане обов'язковою і коли починати відкладати

Міністерка соціальної політики Марина Лазебна прокоментувала запровадження накопичувальної пенсії в Україні. Як пояснила членка уряду, вже у 2021 році слід очікувати помітних зрушень у цьому питанні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Марина Лазебна, скріншот YouTube
Марина Лазебна, скріншот YouTube

"Холостячка" Мішина опинилася в джакузі не з Еллертом: "Любити з розмахом"

Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила свіжий пост про подорожі по рідній країні.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Священик обікрав українців під час освячення квартир: "Амінь"

На сторінці Олени Петрушки, яка є доцентом Західноукраїнського національного університету, з'явилася інформація про прикрий випадок, що стався з нею на вихідних.

Священик, який вкрав вазу, фото: Facebook
Священик, який вкрав вазу, фото: Facebook

У мережі знайшли "доньку Путіна", яка підтримує Навального: "Схожа більше, ніж він сам на себе"

У соціальній мережі Instagram був знайдений дуже цікавий аккаунт. Він стосується дівчини Єлизавети Кривоногих, за життям якої стежать понад 90 тисяч осіб, адже вона дуже схожа на президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Помер зірка серіалу "Секретні матеріали"

Як повідомили представники сім'ї Сьєрри, актор помер у Каліфорнії ще 4 грудня, проте розповіли про це лише зараз. Грегорі Сьєрра було 83 роки. Причиною смерті стало онкологічне захворювання. Грегорі Сьєрра народився 25 січня 1937 року в Нью-Йорку.

Грегорі Сьєрра, джерело: Kliph Nesteroff / Twitter
Грегорі Сьєрра, джерело: Kliph Nesteroff / Twitter