Новий циклон принесе в Україну опади у вигляді снігу та дощів. Кому зиму - тому на північний схід, саме там весь день 27 січня йтиме сніг і до вечора він досягне найбільшої сили.

У середу, 27 січня, в Україні буде хмарна і вітряна погода зі снігопадами та дощами. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

"Будуть сильні опади, проте не скрізь. Найбільше дістанеться центральній частині України, на південному заході буде складна погода. Потягнеться крило циклону через Полтавщину до Сумщини. Надвечір 27 січня та вночі 28 січня циклон підпорядкує собі практично всі північні області", - зазначає Діденко.

У західних областях та на південному сході хмарно, місцями невеликі опади. На Заході вдень очікується -1-3 градуси.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На решті території України за прогнозами синоптика буде складна вітряна погода зі снігопадами чи дощами, залежно від температури повітря.

А температура повітря 27 січня "скосить очі на всі боки", каже Діденко.

Так, на Сході +3+7 градусів.

На Півдні: на Одещині та Миколаївщині близько нуля, на Херсонщині, Запоріжжі +4+9 градусів, в Криму до +10 градусів.

На Півночі від -1 до +1 градусу.

У Центрі близько нуля, проте в Дніпрі з районами утримається до +4+6 градусів.

Схожий прогноз дає Укргідрометцентр. За повідомленнями синоптиків в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській та Полтавській областях значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Дощ йтиме у східних, південно-східних областях та в Криму.

На решті території без істотних опадів, лише вдень на Вінничині, Київщині, Чернігівщині та Сумщині невеликий сніг.

Вітер переважно північний (у східних областях та в Приазов'ї - південно-східний), 7-12 м/с, у південній частині пориви 15-20 м/с.

Найхолодніше буде в Карпатах 5-10° морозу. А от на сході та південному сході країни вночі вдень досягатиме 4-9°.

Згідно з прогнозом, у Києві 27 січня вночі похолодає до -1°, а вдень стовпчики термометрів покажуть +1°. Майже весь день мине без опадів, а ближче до вечора може розпочатися дрібний сніг.