Відомий американський перукар розкрив головну помилку при митті голови.

На відеоролик, який він опублікував на своєму YouTube- каналі, звернули увагу журналісти The Sun.

Стиліст Бред Мондо( Brad Mondo), на сторінку якого в Instagram підписані майже два мільйони людей, розповів як правильно мити волосся. Перукар пояснив, що часто люди занадто сильно втирають шампунь в шкіру голови. За його словами, таким чином ми пошкоджуємо кутикулу волосся, що в подальшому призводить до їх випадання.

"Багато під час миття сплутують волосся, намагаючись якомога сильніше втерти шампунь в шкіру голови. Деякі навіть скрабують голову нігтями-але так робити не можна"— - розповів Мондо.

Стиліст порекомендував наносити Очищуючий засіб не круговими рухами, а з боку в бік. Тому що ці рухи найбільш щадні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також, перукар пояснив, що незалежно від довжини волосся необхідно використовувати кількість шампуню розміром з дві монети і наносити його потрібно тільки на корені волосся. За словами Мондо, під час миття голови вода повинна бути теплою, а не гарячою або холодною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хлопець 10 років не мив і не розчісував голову: на що перетворилася голова бідолахи

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ви все життя мили голову неправильно: як уникнути проблем з волоссям

Також «Знай.иа " писав, що Сиве волосся можуть бути розкішними: літня красуня показала, як правильно доглядати за шевелюрою