Українка попалася на гачок аферистів і позбулася 26 тисяч гривень.
Про цю історію розповіли в групі "Київ Оперативний" у Фейсбуці.
32-річній жінці прийшло СМС-повідомлення про те, що вона виграла автомобіль Volkswagen Tiguan.
Для того щоб переконатися в тому, що їй насправді пощастило, українка перейшла за вказаним посиланням і знайшла свій номер телефону серед списку переможців.
Далі організатори лотереї пояснили жінці, що вона може отримати позашляховик або взяти 800 тисяч гривень. Оскільки жінка була без прав, вирішила взяти гроші.
"Представники сайту пояснили жінці, що сума чимала і їй доведеться заплатити 17 тисяч податку і 8 тисяч за швидке оформлення виграшу. Умови влаштували "переможницю" і вона перевела на вказаний рахунок близько 26 тисяч гривень",- йдеться в повідомленні.

Телефонні шахраї, фото: Pixabay
Телефонні шахраї, фото: Pixabay

Українка до останнього вірила в свою фортуну. Навіть, коли вона спілкувалася з поліцією, її не покидала надія, що гроші в будь-яку хвилину надійдуть на картку, тому що її родичка колись розповідала про аналогічну лотерею і виграш.
Правоохоронці перевірили номери телефонів з яких телефонували потерпілій. Всі вони були зареєстровані в Шахтарську - на окупованій території. Однак і це не відразу переконало українку в тому, що вона стала жертвою шахраїв.
Правоохоронці нагадують усім мешканця - досить вірити у сумнівні виграші та безкоштовні дорогі призи. Все це - спосіб заробітку шахраїв на довірливих людях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Телефонують з незнайомого номера: у "Приватбанку" попередили українців про небезпеку, бережіть карту

Як повідомляє портал «Знай.иа» Закарпатські шахраї позбавили дитину права на життя: "вкрали всі гроші на лікування"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Українцям дзвонить фейковий Ляшко і просить грошей, санлікар зірвався: "Мені набридло!"