Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Днями телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" вирушила на райські Мальдіви, де займається активним відпочинком і засмагає на білосніжних пляжах. Варто зазначити, що Леся поділилася гарячим знімком звідти. Так, на фотографії 33-річна зірка позує на тлі пальм та блакитного океану в цілісному бежевому купальнику зі вставками чорного кольору.

Леся Нікітюк, фото з Instagram

"Багиня 😍", "Купальник вогонь🔥", " соковита, як модель з плакатів 90-х. за стилем Сінді Кроуфорд нагадує 😍", " Леся хоче заміж)", "Ох який погляд прож пропалює 🔥", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот коментарів

скріншот коментарів

скріншот коментарів

    Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк виділилася на тлі Катерини Кухар з "Танців зірками": "Маленька".

    Нагадаємо, Леся Нікітюк заради "Холостячки" зважилася на радикальні заходи: "Бинти щойно зняли".

    Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк похвалилася шикарним тілом на Мальдівах: "Краще, ніж у Кирилівці".

    Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк слідом за Настею Каменських і Олею Поляковою помчала з України: житиме на воді.