Підкорювати зіркових наставників "Голосу країни" прийде співачка з Рівного Юлія Тимочко.

На сцену "Голосу країни" мріють потрапити найталановитіші та найбільш професійні вокалісти не лише з України, а й зі всього світу. Та потрапити на шоу не так просто.

Вже цієї неділі, 31 січня, 38-річна рівнянка, талановита, але "нестандартна" співачка Юлія Тимочко підкорюватиме сцену відомого шоу. Про це йдеться в анонсі випуску, розміщеному на офіційній сторінці проєкту в Instagram.

"Я вже неодноразово брала участь у кастингах, але на жаль мені було відмовлено. Якби ви знали, як хочеться бути просто почутим. Це сезон перезавантаження - і саме цей сезон для мене", - каже Юлія.

співачка Юлія Тимочко, скрін з відео
співачка Юлія Тимочко, скрін з відео

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

У рідному Рівному Юлію Тимочко добре знають, адже вона 12 років працювала художнім керівником естрадно-джазового ансамблю рівненського Палацу дітей та молоді, а також викладала вокал у Рівненській школі сучасної музики.

Юля неодноразово виступала в Європі, а також брала участь в різних українських та міжнародних конкурсах.

Чи вдасться їй розвернути тренерські крісла - глядачі зможуть дізнатися вже цієї неділі, 31 січня.

Нагадаємо, прикарпатський співак вирушив штурмувати "Голос країни"

Як повідомляв портал Знай.ua, хлопець підкорив українців чуттєвим виконанням The Weeknd на "Голос країни"

Також Знай.ua писав, юний блогер підкорив Україну на "Голосі" піснею про кохання