Тарас Цимбалюк-молодий український актор, який виконав головну роль в екранізації "Чорного ворона" і серіалі "Спіймати Кайдаша".
Він брав участь у телевізійному шоу "Танці з зірками" і разом зі своєю коханою Тіною Антоненко давав інтерв'ю Катерині Осадчій в ефірі телепередачі "Світське життя", де розповідав про рішення сфотографуватися повністю голими. Він не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками, яких на просторах соціальної мережі Instagram зібралося вже більше 80 тисяч, будь-якими фотографіями або відео.
Але зараз Тарас все ж опублікував знімок з розстебнутою сорочкою, завдяки чому можна розглянути прекрасну фігуру актора — накачані груди і кубики преса.

Цимбалюк, скріншот: Instagram
Цимбалюк, скріншот: Instagram

"Думаю, ми - актори, маємо повне право їсти все підряд, пропускати тренування, коли в запасі є такі фото 😂 25 днів я не тренувався. І поки не уявляю, коли мені буде світити наступний тренувальний період🤨 але це теж чудово всіх обійняв 🤙", - написав Цимбалюк у підписі до фотографії.

"Це красиво !🔥 ", "Придатна форма😎", "Воістину еталон чоловічої краси 😘", — написали користувачі в коментарях, серед них є навіть хлопці.

Коментарі, скріншот: Instagram (Цимбалюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Цимбалюк)

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Цимбалюк з "Танців з зірками" роздягнувся догола з блондинкою в поле: "Дуже комфортно"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Катерини Кухар влаштував балерині неймовірний сюрприз до 39-річчя: мріє кожна

Знай.ua писав, Влад Яма приголомшив дивними розвагами на відпочинку: "Годування мертвими курчатами"