Якщо відправитися на вершину гори Немрут-Даг, можна знайти одне з найбільш вражаючих і древніх пам'яток Туреччини — святилище древніх богів Коммагенского царства.

Сюди, на місце поховання Антіоха I Коммагенського, приїде ведуча Юлія Коваль у свіжому випуску " Орла&Решки. Дівчата " на Новому каналі, обстежуючи околиці міста Мардін.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Забравшись на двокілометрову висоту і заплативши три долари за вхідний квиток, дівчина потрапила на вершину, на якій можна побачити величезні статуї древніх богів, що сидять на тронах, а біля підніжжя — їх голови. Достеменно невідомо, як і коли статуї позбулися голів — вони могли бути зруйновані воїнами або постраждати під час землетрусів. Серед гігантських скульптур-не тільки Зевс, Геракл і Аполлон, а й сам правитель Антіох.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Правитель Коммагени Антіох був божевільним, який страждав манією величі. Він створив нову релігію, яка об'єднала традиції західних грецьких і східних перських вірувань, і оголосив себе богом нарівні з Зевсом і Аполлоном. Одержимий ідеєю слави він сам повірив у свою ж казку про безсмертя, — розповіла ведуча "Орла&Решки" на Новому каналі Юлія Коваль. - Тіло Антіоха поховали тут же. Цей пагорб вважається найвищим курганом-гробницею в світі - його висота становить майже 50 метрів".

Нагадаємо, Івлєєва з "Орел і Решка" показала найпотужніше місце сили на планеті.

Як повідомляв "Знай.uа", Івлєєва з "Орел і решка" розкрила секрет захмарної ціни Мальдів, як будують райський куточок.

Також "Знай.uа" писав, що Позитив з " Время и Стекло "і Андраде стануть новими ведучими"Орла і Решки".