Епатажна Анастасія Покрищук вирішила освоїти нове заняття - танець шаффл, та показала перші результати.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), записалася на уроки шаффла, про що розповіла в Instagram. У своїх попередніх постах вона вже встигла показати перші заняття. Тренер навчив її елементарних рухів, які необхідні новачкові у цьому танцювальному стилі. На першому занятті в Анастасії насилу виходило правильно ставити ноги, проте на другому стало легше рухатись.

А цього разу Покрищук похвалилась, що стала набагато впевненішою, а також освоїла нові рухи.

Анастасія розмістила в Instagram відео з тренувань, зазначивши, що наразі не впевнена у нових рухах, тому показувати їх не буде. Сказала про це вона, як завжди, у своєму стилі.

вже набагато впевненіша, нові рухи теж є, але в них наразі не впевнена. Тому поки що х*й покажу", - нарисала Покрищук.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Анастасія Покрищук, скрін з Instagram
Анастасія Покрищук, скрін з Instagram

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи.

Нагадаємо, Покрищук вирішила добити себе дієтою

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук похизувалась своєю "силіконовою долиною"

Також Знай.ua писав, Анастасія Покрищук вразила фанатів незвичайним знімком