16 лютого стало особливою датою для української ведучої та світської левиці Василіси Фролової. 43-річна телезірка, яка готується вперше стати мамою, не тільки відзначала свій день народження, а й розсекретила стать дитини.

У цей день Фролова влаштувала вечірку Baby Shower в колі близьких друзів, серед яких телеведучі Кароліна Ашіон і Даша Коломієць, співачка Лаура Марті, а також режисерка Тоня Ноябрьова. Відомо, що святковий захід відбувся в одному з київських закладів.

Багато сміху і танців, святковий торт і, звичайно ж, величезна повітряна куля, яка приховувала головну інтригу вечора. Після обіймів і привітань з днем народження іменинниця приступила до не менш важливої та довгоочікуваної частини свята.

Так, Василіса лопнула повітряну кулю. Конфетті блакитного кольору і широка посмішка на обличчі телеведучої говорили про те, що Василіса Фролова чекає на хлопчика.

Василиса Фролова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Василиса Фролова, скріншот з Insta Stories

Василиса Фролова, скріншот з Insta Stories

Василиса Фролова, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, вагітна дружина Віктора Павлика поскаржилася на сімейне життя зі співаком: "Як зомбі".

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Віктора Павлика поділилася важливою новиною: "На шляху". Катерина розповіла про плани на найближчий час і зізналася, що зараз дуже щаслива.

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік показав, як піклується про вагітну дружину: справжній чоловік.