Таксист, який днями до смерті забив чоловіка в центрі Києва, виправдовується, мовляв не хотів нікого вбивати.

Детальніше про це розповідає "ТСН"у своєму сюжеті.

Відомо, що інцидент стався ще в п'ятницю, 19 лютого, в Києві біля театру Івана Франка. Азербайджанець, який близько року проживає в Україні, зупинився на пішохідному переході, де у нього стався конфлікт з 52-річним Владиславом Корнієнком. Таксист вдарив киянина і відштовхнув на землю, в результаті чого чоловік помер. Іноземець відразу ж покинув місце події.

Зараз Азізлі Абдулла Огли затриманий і був переданий суду. На засіданні водій клявся, що не хотів нікого вбивати, а про смерть чоловіка дізнався лише коли його зупинили поліцейські.

"Я просто хотів налякати. Я не думав, що так вийде. Я чесно не хотів його вбивати", - розповідає підозрюваний.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На суді також була присутня Дочка загиблого Владислава Корнієнка Поліна. Дівчина заявила, що про смерть батька дізналася випадково – побачивши ролик в новинах.

"Мене позбавили батька, мою бабусю позбавили сина. За що? За те що він просто переходив дорогу?",- каже дівчинка.

Дружина підозрюваного таксиста Мадіна заявляє, що Азізлі завжди був доброю людиною, ніколи ні з ким не бився і працював без вихідних. Дівчина заявила, що готова чим-завгодно допомогти родині загиблого.

У той же час сім'я Владислава відмовляється приймати вибачення за смерть чоловіка.

Нагадаємо, що у Києві родичі померлого героя АТО вказали на двері його вірній подрузі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві 20-річному будівельнику відірвало ногу міксером.

Також Знай.uа писав, що сестра постраждалого від нападу в метро СБУ-шника отримує погрози від спортсменів.