Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Козловський показав еволюцію своїх образів протягом всієї кар'єри, в тому числі і з неймовірно довгим волоссям.

Зараз він досить стриманий в образі і намагається бути лаконічним не тільки в зачісці, але і дотримується мінімалізму в одязі. Однак в різні періоди своєї кар'єри він наважувався на експерименти і навіть носив в кліпах майки, Одяг вільного крою і будував з себе романтичного героя.

"В житті одна помилка — не біда, Біда, коли усе життя — помилка... #ЛінаКостенко #МАЛАТАНЦЮЙ #еволюція", - написав Козловський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового відео Козловського і масу компліментів написали в коментарях до посту. Вони відзначили, що Віталій за ці роки покращав і виглядає красенем.

"Хорошеем, Віталій Віталійович.) ", "Як же здорово спостерігати всі ці перевтілення і розуміти, що вже в цьому році буде #18роківразом😍", " неймовірно хороший)", " я пам'ятаю цього хлопчика, та пісні подобалися, але по - справжньому зачепив після пісні,, чому ти плачеш, мала.. ☺ 😍і все💕", "красунчик такий", "Віталій,тобі потрібно в кіно зніматися - зовнішність 🔥 і серце💖, яке вміє глибоко Лллюбити 💗 💗 💗 💗 -класне поєднання, вмієш" розмовляти очима", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Козловський змусив тендітну дівчину на шпильках нести себе на плечах.

Як повідомляв "Знай.uа", Віталій Козловський збентежив визнанням у кліпі"Мала, танцюй".

Також "Знай.uа" писав, що Козловський повернув 2010 рік і перетворився на одного з "Kazaky" - каблуки до вух.