Концертний директор і дружина українського виконавця Віктора Павлика похвалилася новою покупкою, про яку мріяла все життя.

Детальніше про це Катя Реп'яхова розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що ось уже кілька місяців зіркова дружина Реп'яхова носить дитину. Днями стало відомо, що у подружжя народиться хлопчик, про що дівчина радісно повідомила в соціальних мережах. Однак, на цьому її сюрпризи для фанатів не закінчилися: Катя похвалилася грандіозною покупкою своєї мрії.

На своїй сторінці в Instagram блогерка опублікувала радісне фото, на якому вона постала поруч з новим автомобілем. Реп'яхова розповіла, що ще зі шкільних часів мріяла про покупку машини, оскільки в її родині всі жінки – водії.

"Коли ти забираєш свою мрію, з салону, новеньку, пахне чимось таким особливим, це просто непередавані відчуття. Бажаю їх випробувати всім. Але по-особливому круто, коли ти сам маленькими кроками дійшов до цього", - написала Катя.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Катя Репяхова показала кадри з гендер-паті, на якій розкрила стать дитини для близьких.

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітна дружина Павлика на березі моря розповіла, як перемогла судоми.

Також Знай.uа писав, що Дружина Віктора Павлика розповіла про цистит під час вагітності.