Українська актриса і героїня "Холостячки" Ксенія Мішина показала нові фото з відпустки і розповіла про вплив людей на її життя.

Відповідний пост дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Ксенія Мішина не так давно знайшла шалену популярність серед українців завдяки шоу "Холостячка", на якому вона вибирала собі супутника життя. Тепер актриса ще більше активізувалася в соціальних мережах і радує шанувальників свіжими знімками і гарячими обговореннями.

На цей раз холостячка вирішила розповісти про роботу над собою і як інші люди впливають на наше життя. Мішина написала, що людина не може на 100% зробити себе сама, адже інші люди, з якими ми стикаємося по життю, так чи інакше залишають свій відбиток і дають нам досвід. Вона нагадала про людей, які навчали нас і писали книги, які надихнули нас своїм життям.

"Так, я багато разів опинялася наодинці з обставинами, коли потрібно було бути сильною і самостійною. Але і тисячі разів поруч були інші люди, які в тій чи іншій формі залишили свої відбитки на мені, моєму успіху, моїй кар'єрі, а хтось і шрами на моєму серці",-написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Разом з такою важливою темою Мішина не забула порадувати публіку свіжими кадрами з Домініканської Республіки, куди вони з Олександром Еллертом і сином Платоном літали у відпустку. Дівчина постала в картатому купальнику з плавками на завищеній талії і солом'яному капелюсі. Актриса елегантна розташувалася на узбережжі океану і дивилася кудись вдалину.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина взяла участь у челленджі "Ліпсінк батла", виконавши пародію на всесвітньо відому пісню.

Як повідомляв портал Знай.uа, Еллерту з " Холостячки "поставили діагноз по фото з Мішиною:"треба лікувати".

Також Знай.uа писав, що півфіналіст Холостячки Рибак "помстився" Еллерту за Мішину:"я зайнятий".