Українцям пояснили, чому ціни на продукти зростатимуть: підтягуємося до світового рівня

Заступник міністра економіки Тарас Качка розповів, якими будуть ціни на продукти в найближчому майбутньому і що на це впливає.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

"Залишилося три дні...": названо українські регіони, які переведуть до "червоної зони" через спалах covid-19

Станом на кінець лютого 2021 року в семи українських областях спостерігається погіршення ситуації із зараженням на коронавірусну інфекцію covid-19. Ті регіони, які зараз знаходяться в "помаранчевій" зоні, найближчим часом вони можуть потрапити до "червоної".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Ісус Христос, фото: gettyimages
Ісус Христос, фото: gettyimages

Ісус Христос з райських гілок з'явився тим, хто кликав його цілу вічність - промов "Амінь" і чекай благодаті

Український військовий у спільноті "До тебе Господи ми прибігаємо..." у соціальній мережі Facebook залишив цікаве послання. Так, чоловік опублікував фотографію Христа на дереві, яку раніше виявили в Колумбії. За словами бійця, це фото може принести позитивні зміни у життя.

Укрзалізниця, скріншот: Youtube
Укрзалізниця, скріншот: Youtube

"Укрзалізниця" пересадить городян у новенькі вагони з пультами управління: 3 млрд на вікна і туалети

Зараз стало відомо, що АТ "Укрзалізниця" хоче купити 100 пасажирських вагонів за три мільярди гривень. Про це йдеться на сторінці тендеру в системі ProZorro.

Нова пошта, скріншот: YouTube
Нова пошта, скріншот: YouTube

Нова пошта перетворює посилки українців на величезні "матрьошки": замовили 3 кг, а отримали - 10

В останні кілька місяців почастішали скарги на одного з найбільших українських доставщиків поштових відправлень, компанію "Нова пошта". Так, нещодавно українка отримала замість своєї невеликої посилки на 3 кілограми - десятикілограмову коробку.