Астролог Володимир Бадіян висловив свою думку щодо можливого терміна завершення війни в Україні. За його словами, конфлікт може тривати ще до 2027 року. Відповідно до його прогнозів, 2027 рік є крайньою датою, коли можливе завершення бойових дій.

Володимир Бадіян. Фото: Youtube
Володимир Бадіян. Фото: Youtube

Бадіян сказав, що осінь цього року буде особливо важкою для України, з урахуванням поточних обставин війни. Він висловив думку, що на даний момент відновлення контролю над усіма окупованими територіями, включаючи Крим, є малоймовірним.

Володимир Бадіян, скріншот: YouTube
Володимир Бадіян, скріншот: YouTube

Астролог вважає, що Крим може мати особливий статус, який буде поєднувати українські та неукраїнські елементи, але не стане повністю українським. Інші території можуть залишатися нейтральними зонами під контролем як росії, так і України.

Популярні новини зараз
Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Бадіян вважає, що остаточне завершення війни відбудеться до 2026 року, але є можливість, що конфлікт затягнеться до 2027 року.

Також наш портал інформував, відомий астролог розповів, кому зірки пророкують перемогу – Траму чи Гарріс

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що "Повернеться все, і не тільки": карпатський мольфар розповів про майбутнє українського Криму

Вам буде цікаво дізнатися відомий астролог назвав "поворотні" дати для України у 2025 році: до чого готуватись