Також відомо, що по дівчині були нанесені удари. Інцидент стався під час прямого включення з Києва, де біля будівлі Генеральної прокуратури України на даний момент йдуть зіткнення націоналістів і правоохоронців.


Така інформація стала відома від видання NewsOne.


Як стало відомо, кореспондент розповідала про те, що відбувається під будівлею ГПУ, коли несподівано в кадр увірвався невідомий. Він став ображати жінку і закидати її яйцями. Кореспондентка відскочила в бік і продовжила трансляцію, але на неї знову було скоєно напад.


“Спочатку одна активістка хотіла відібрати у мене мікрофон і не дати розповісти в прямому ефірі про те, що відбувається. Потім вона вдарила мене у вухо. На даний момент у мене зіпсувався слух. Протягом усього часу радикали не переставали мене обзивати”, - розповіла про пережите журналістка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Правоохоронці, які були присутні при тому, що відбувається, ніякої реакції не виказали з приводу інциденту і тихо стояли осторонь. Потім поліцейські порадили журналістам більше не лізти під прокуратуру.


Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко прокоментував жорстокість по відношенню до працівників ЗМІ.


“Наочно видно, до чого закликають безвідповідальні представники української влади. Чиновники і їх фанати спочатку ділять журналістів на категорії, а потім закликають позбавляти журналістів “не того сорту” прав. Дані загрози і ворожість є провокуванням агресії радикалів і фізичного насильства”, - зазначив він у Фейсбуці.


Раніше стало відомо, що під час мітингів у Росії Жириновський власноруч бив мирних жителів.


Також Знай.UA на честь дня солідарності журналістів згадав найгучніші вбивства журналістів, які так і не вдалося розслідувати.


Крім цього, Знай.UA повідомляв, що прокурори тиснуть на журналістів, і вже відомі імена тих, хто опинився під прицілом.