Вихідні у столиці розпочалися яскраво - в суботу о 12.00 на арт-заводі "Платформа" почали збиратися сотні учасників міжнародного конвенту Comic Con Ukrainе, прототипом якого став всесвітньо відомий захід Comic Con, що не втрачає своєї популярності впродовж 50 років. Знай.ua відвідав конвент та побачив різноманітність образів, представлених на просторах фесту.

Фото-зони, творчі локації та зона ораторів

Потрапити до місця загальної тусівки можна було лише пройшовши пункти охорони.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Перед відвідувачами кольорового заходу відкривається одразу кілька локацій.

Тут можна і зфотографуватися з реалістичними героями аніме, фентезі, манги та супергероями з відомих коміксів, і придбати тематичні листівки, і послухати іноземних гостей, що розташувалися на сцені однієї з будівель арт-заводу.

Творчі особистості могли продемонструвати свої здібності, намалювавши улюблених персонажів на загальній стіні малюнків. Тут для художників надане необхідне для цього приладдя - олівці, маркери, фломастери і, звісно, листи паперу.

А в окремій кімнаті присутні можуть прочитати цікаві факти з історії виникнення та розвитку коміксів.

В тусовці - навіть малюки і собаки

Серед учасників конвенту можна було побачити і дівчат з яскравим волоссям, і хлопців з мечами, і персонажів в формі чудовиськ.

На дводенне шоу, що триватие до пізднього вечора 23 вересня, приїздили навіть цілими родинами.

"Ми приїхали до Києва з чоловіком та двома доньками. Старшій Олені - 14 років, саме вона дуже хотіла сюди потрапити. Молодшій - всього 2 рочки, але це не стало на заваді. Ми зняли кофмортабельний хостел неподалік, а виїхали спеціально на власній машині, щоб зручно було", - ділиться з нами Анастасія Сущенко, мешканка Одеської області.

Дехто з любителів коміксів підготував костюм не тільки для себе, а й для своїх домашніх тварин.