Захотіли випити пива після роботи, чи у вихідний, розслабитися? Тоді вам точно треба куди завгодно, але не в київський "Ашан".

Тут продають абсолютно всі закуски, хоча свіжість – сумнівна. Приміром, популярний серед любителів солоного сир-косичка може бути із пліснявою. І, до речі, ніяка вона не "благородна". Схожі знімки нещодавно оприлюднили на каналі "ХК" у Telegram:

"Соня хотіла розслабитися в неділю і випити пивка, але косичка з цвіллю зіпсувала деньок", - йдеться в коментарі до фото.


Але й це ще не все. Дивні речі в "Ашані" зустрічаються не тільки у продуктовому відділі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ось погляньте тільки на дитячу колекцію з Чернігівської – виходить, що малюкам треба бігати по вулиці у картонних коробках? Відповіді на ці питання адміністрація супермаркету поки не давала.


Дивіться: Що ховається за "акційними знижками" супермаркетів?


Нагадаємо, під Києвом збираються побудувати один із найбільших торговельних центрів Європи.
Як повідомляв Знай.ua, у мережі магазинів з продажу сендвічів Pret a Manger підтвердили смерть другого покупця, вона відбулася внаслідок алергічної реакції на інгредієнт у страві.
Також Знай.ua писав, у київському ТРЦ "Гулівер" був встановлений світовий рекорд із розчавлювання кавунів.