У мережі магазинів з продажу сендвічів Pret a Manger підтвердили смерть другого покупця. Вона відбулася внаслідок алергічної реакції на інгредієнт у сендвічі.

Наголошується, що у складі рослинного йогурту був виявлений молочний білок.

Про це повідомляє The Independent.

Компанія Pret вже перебуває під слідством у зв'язку зі смертю 15-річної Наташі Еднан-Лаперуз, яка страждала від алергії на кунжут. У липні 2016 дівчина померла в літаку, після того, як з'їла багет з артишоками, оливками і тапенадом, який купила в аеропорту Хітроу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Другий клієнт Pret помер у грудні 2017 року після того, як з'їв куплений в супермаркеті "супер-веганський сендвіч”, який, згідно з етикеткою, не містив молочних продуктів. У покупця була алергія на молоко.

Представники компанії Pret повідомили, що їм продали рослинний йогурт, у складі якого пізніше був виявлений молочний білок. При цьому постачальником йогурту виявився веганські бренд CoYo.

У лютому 2018 року фірма СоУо прибрала весь свій йогурт "без молока" з полиць супермаркетів. Мережа Pret a Manger подала проти СоУо позов до суду.

Крім того, Pret запевнила, що на етикетках своїх сендвічів буде надавати всю інформацію про кожний інгредієнт в їх складі.

Нагадаємо, стало відомо про нові правила виклику швидкої допомоги. Медична реформа продовжує лякати українців своїми нововведеннями.

Як повідомляв "Знай. ua", інфекція в дитячому саду поклала на лікарняне ліжко 21 людини. Страшна болячка просочилася в дитячий сад.

"Знай. ua" писав, що грип групи B вражає самих маленьких українців, як розпізнати недугу. З-за різкого похолодання ще у вересні, раптово збільшилася кількість інфекційних захворювань. Медики стурбовані і називають ситуацію незвичайною, тому що зростання кількості хворих на грип спостерігався вже на початку осені, а зараз ситуація вже виходить з-під контролю.