У російському місті Ростов-на-Дону рано вранці 6 грудня можна було почути і побачити масштабне шоу феєрверків. Однак це було не передчасне святкування Нового року, а пожежа на ринку піротехніки

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє російський Перший канал.

На ринку "Класік" в Ростові-на-Дону загорівся павільйон з піротехнікою. Пожежа у двоповерховій будівлі виникла близько 6:30 ранку, спочатку на площі 200 квадратних метрів, але потім полум'я стало швидко поширюватися і невдовзі вже охопила 4 тисячі квадратних метрів.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Пожежі присвоєно підвищений, четвертий (з п'яти) ранг складності. Щоб не допустити поширення пожежі, гасіння вогню було розбите на чотири бойові ділянки Локалізувати полум'я вдалося лише о 13.30 за московським часом.

Для боротьби з пожежею довелося мобілізувати значну частину персонального складу і спеціалізованої техніки. В операції було задіяно 192 рятувальники і 66 одиниць техніки.

Пожежа на ринку піротехніки у Ростові, скріншот відео
Пожежа на ринку піротехніки у Ростові, скріншот відео

Попередньо повідомляється, що жертв і постраждалих від надзвичайної події немає.

Відео з місця інциденту стало окремою новиною і було швидко розповсюдженими у соцмережах і ЗМІ: скоріш за все, цьому сприяла ефектність кадрів: вогонь не тільки осяював світлом вранішню темряву, але й став причиною детонації багатьох феєрверків, які теж залишали свій слід на небі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Космічний феєрверк - вчені зафіксували потужне зіткнення зірок.

Як повідомляв портал Знай.ua, У мережі показали повітряний виступ 800 дронів: неймовірне відео.

Також Знай.ua писав, Феєрверк - причина пожежі в нічному клубі Бухареста.