Герцогиня Сассекська і дружина принца Гаррі Меган Маркл чесно зізналася у своїх переживаннях і в тому, з чим їй довелося зіткнутися в перші роки заміжжя.

Читайте Знай в Google News!

Після заміжжя на принца Гаррі, американка, актриса Меган Маркл, яка до того ж трохи старша за свого чоловіка, стала основною мішенню для консервативної британської преси. Про всі свої переживання дівчина розповіла в ефірі подкасту Teenager Therapy, приуроченого до Всесвітнього дня психічного здоров'я.

Меган зізналася, що після того, як вони оголосили, що відмовляються від королівських повноважень, ситуація не покращилася.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" у 2019 році я стала головним об'єктом для тролінгу в усьому світі. Навіть коли я була у відпустці по догляду за малюком і практично не з'являлася на публіці, мене просто зносив шквал негативу, це практично неможливо пережити", — зізналася герцогиня Сассекська.

У той період вона почала вести особистий щоденник, який став її помічником для того, щоб впоратися з важким пригніченим психологічним станом. Принц Гаррі вибрав інший спосіб для того, щоб бути в гармонії з собою – відмовився т читання новин і зайнявся медитацією.

"я ніколи б не подумав, що стану людиною, яка цим займається, але медитації правда рятують", — сказав в подкасті принц Гаррі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, принц Гаррі позбавив Меган Маркл знакової каблучки Діани, прикраса подарована іншій.

Як повідомляв Знай. ua, у Меган Маркл стався викидень, дружина принца Гаррі в розпачі.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл втратила другу дитину і заридала на весь палац.