Зі Сполучених Штатів Америки прийшли вельми цікаві новини. Так, фармацевтичний гігант, компанія "AvKARE", під час фасування партії таблеток, переплутала препарат для підвищення потенції і антидепресанти.

Читайте Знай в Google News!

Після того як було виявлено помилку, обидві партії довелося відкликати. Поки невідомо, чи встигли препарати потрапити на ринок, проте про всяк випадок пацієнтів попередили про прийом скарг, яких досі так і не надійшло.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії, пізніше інформацію підтвердили в Управлінні з продовольства і медикаментів США (FDA).

Таблетки компанії "AvKARE", фото: FDA    
Таблетки компанії "AvKARE", фото: FDA    

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Таблетки компанії "AvKARE", фото: FDA    
Таблетки компанії "AvKARE", фото: FDA    

Так, при упаковці таблеток для усунення еректильної дисфункції "Силденафіл" і антидепресанту "Тразодоном" сталася помилка, через що препарати перемішалися. Справа в тому, що зовні упаковки практично не відрізняються.

Про інцидент стало відомо після відповідного зізнання виробників, які запевнили, що відкликали обидві партії таблеток відразу після виявлення помилки.

Експерти попередили, що від безладного вживання віагри можуть виникнути проблеми у людей з низьким тиском та іншими хронічними захворюваннями, а від антидепресантів може виникнути сонливість, запаморочення, запори і помутніння зору.

За інформацією AvKARE, поки що скарг від споживачів не надходило, проте американцям порадили звернутися на "гарячу лінію", якщо все ж частина товару потрапила на полиці аптек.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, стоїть, як у бика: чоловік три дні не міг вгамувати свого "жеребця" через "Віагру" для тварин.

Як повідомляв Знай.uа, порно для панд і сайт знайомств для жаб, або як вчені рятують тварин від вимирання.

Знай.uа писав, палець в рот не клади: вчені довели користь орального сексу.