Зі Сполучених Штатів Америки прийшли новини, які подарують надію багатьом сім'ям. Так, в місті Ноксвілл (штат Теннесі) сталося справжнє диво - в одній з клінік міста з'явилася на світ дівчинка, яка очікувала народження цілих 27 років.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: британське інформаційне агентство BBC.

Моллі Гібсон з'явилася на світ в жовтні 2020 року, але для її народження знадобилося цілих 27 років. Ембріон, з якого вона народилася, було заморожено в жовтні 1992 року і залишався в сховищі до лютого 2020-го, коли Тіна і Бен Гібсон вирішили стати його батьками.

Моллі встановила новий рекорд - її зародок провів у замороженому стані найдовше у світі перед народженням. До цього цей рекорд належав її старшій сестрі Еммі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Моллі Гібсон, фото: BBC
Моллі Гібсон, фото: BBC

"Ми просто на сьомому небі від щастя. Досі не можу втриматися від сліз, коли говорю про це. Якби п'ять років тому хтось сказав, що у мене буде не просто одна донька, а цілих дві, я б в це у жодному випадку не повірила", - говорить 29-річна Тіна Гібсон.

Вони з чоловіком не могли зачати дитину майже п'ять років, але потім батьки Тіни побачили на місцевому телеканалі сюжет про можливість імплантації замороженого ембріона.

Тіна і Емма Гібсон, фото: BBC
Тіна і Емма Гібсон, фото: BBC

"Це єдина причина, по якій ми вирішили розповісти про це публічно. Якби мої батьки не побачили це в новинах, нічого не сталося б. Тому я відчуваю, що повинна завершити цей цикл", - говорить Тіна.

Тіна Гібсон, за професією шкільний учитель, і її 36-річний чоловік Бен, фахівець з кібербезпеки, зв'язалися з християнською неурядовою організацією Національний центр донорських ембріонів (NEDC), що знаходиться в місті Ноксвілл, штат Теннесі. Вона займається зберіганням заморожених ембріонів, які батьки не використовували для народження дитини і вирішили пожертвувати для сімей, які страждають на безпліддя.

Такі подружжя, як Тіна і Бен Гібсон, можуть стати батьками такого ембріона – і у них з'являється дитина, яка генетично не має з ними нічого спільного. Представник Центру Марк Меллінгер поділився, що сім'ї, які стають батьками таких дітей, найчастіше не можуть зачати дитину природним чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українців закликали не поспішати "творити добро" і їхати до інтернатів: "Подарунки псують дітей".

Як повідомляв Знай.uа, історія закарпатської родини вражає в саме серце, батьківство як покликання: "Ви навіть не уявляєте, чого ми наслухалися".

Знай.uа писав, Джамала протестувала "пакунок малюка": що видають мамам у пологовому будинку.