З сусідньої Російської Федерації прийшли вельми тривожні новини. Так, в місті Нижній Новгород - просто посеред вулиці чоловік застрелив дружину, а потім вбив і себе. Трагедія сталася в п'ятницю, 18 грудня.

Нещодавно з'явилася інформація про особу вбивці - ним виявився 40-річний В'ячеслав Тимофєєв, який довгі роки був директором з розвитку дитячої футбольної школи "Volga Kids".

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

"Запам'ятайте нас такими. 19 років з першого до останнього поцілунку... Сьогодні фінал. Гординя зжерла обох. Рахунок 0:0. Але ми були щасливі. Всім добра. Бережіть кохання", - написав В'ячеслав на своїй сторінці в соцмережі за пару годин до трагедії.

В'ячеслав і Тетяна Тимофєєви, фото: Telegram 
В'ячеслав і Тетяна Тимофєєви, фото: Telegram 

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Відомо, що останнім часом стосунки між подружжям не ладилися – вони перебували в стані шлюборозлучного процесу. За версією слідства, 40-річний чоловік в ході сварки кілька разів вистрілив з пістолета в дружину. Від отриманих травм 37-річна жінка загинула на місці, після чого стрілець наклав на себе руки.

За попередніми даними, подружжя перебувало в шлюборозлучному процесі, спільно не проживало. Поліція вважає, що саме ця обставина і призвела до трагедії. Останні півроку В'ячеслав дійсно жив окремо від сім'ї.

Навіть з маленькою донькою він спілкувався, в основному, по вайберу. На його стіні в соцмережі залишилися зворушливі записи про доньку. Видно було, що він дуже важко переживав розлуку з нею. Порушено кримінальну справу за статтею "Вбивство". Обставини події встановлюються, призначено необхідні експертизи.

Раніше повідомляли, до Харкова привезли душогубку, що зарізала власних опікунів: довічне в 24.

Як повідомляв Знай.uа, українець приголомшив розповіддю про пекельні заробітки в Польщі: "Убийся за три місяці".

Знай.uа писав, ревнивий "Отелло" розправився з юною красунею і її 9-річним братом: зламав руки і ноги, влаштував допит.