Російського бізнесмена Олександра Петрова, батька колишнього пілота "Формули-1" Віталія Петрова, було вбито увечері 24 жовтня на виході з бані зі свого котеджу в селищі Велике, недалеко від Виборга.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Газета.ru

Інформація про вбивство 61-річного муніципального депутата надійшла в поліцію близько шостої вечора. На тілі Петрова виявлено вогнепальне поранення.

Припускається, що Петрова застрелив снайпер в той момент, коли депутат вийшов з лазні, розташованої на березі річки, і йшов зануритися в холодну воду.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У свій будинок депутат приїхав близько чотирьох годин дня, при цьому, він заздалегідь попросив затопити баню, тому лазник приїхав раніше Петрова. Бізнесмен був застрелений не в перший свій вихід з парної на вулицю, він залишав баню кілька разів.

Згідно з показаннями охоронців котеджу і лазника, в будинку в цей день гостей не було, в околицях вони теж нікого не бачили. Тому припускається, що снайпер стріляв з іншого берега річки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка збірної України розкрив головний секрет перемоги над Іспанією: "Залишалося 15 хвилин..."

Знай.uа писав, ультрас "Динамо" звинуватили Луческу в подіях на Донбасі: "Був серйозним шурупом того механізму″.