У магазині у російському місті Сургута помітили Діда Мороза (або Санта Клауса) з оленем.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє російське видання Mash.

Початок зими й справді вийшов по-справжньому казковим. Таке святкове відео зараз набирає популярність в інтернеті. До магазину канцелярських товарів та іграшок навідався Дід Мороз у супроводі оленя-помічника. Кличка тварини Валерчик, і він вже став зіркою Інтернету.

Разом з твариною Дід Мороз вибирав новорічні подарунки для дітей. Погляд слухняного помічника Діда Мороза привернула інтерактивна розвиваюча іграшка "Щеня, що розмовляє". Проте невідомо, чи отримає олень чи його рідні саме такий "презент".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Адміністрація магазину вже прокоментувала незвичний інцидент.

"Офіційно заявляємо, що під час візиту Діда Мороза ніхто не постраждав. Співробітники магазину задоволені, олень Валерчик гуляє в лісі і теж на нас не в образі", - стверджують представники закладу торгівлі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Новий рік 2021: що надіти на свято

Як повідомляв портал Знай.ua, Кличко готує киянам сюрприз на Новий рік: як зустрінемо 2021-й.


Також Знай.ua писав, 5 способів загадати бажання на Новий Рік 2021, щоб Білий Бик його виконав.