З туманного Лондона прийшли сумні новини для шанувальників парочки принца Гаррі і Меган Маркл. Експерти впевнені: відносини між принцом Гаррі і королівською сім'єю стануть ще більш напруженими, після переговорів з королевою, які відбудуться навесні 2021 року.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: британське видання Daily Star.

Нагадаємо нашим читачам, що на жаль, у герцогині Меган Маркл в США стався викидень.

Історик Анна Уайтлок вважає сумнівним той факт, що переговори допоможуть згладити конфлікт, що стався після переїзду в США. Вона також зазначила, що важливим у цій ситуації є те, що, раніше займаний Гаррі пост генерал-капітана Королівської морської піхоти вже було запропоновано Вільяму.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл, Фото Getty
Принц Гаррі і Меган Маркл, Фото Getty

Уайтлок припускає, що це може означати лише одне: сім'я більше не вірить у повернення Гаррі. Анна вважає, що на переговорах буде обговорено допустимість публічних проєктів подружжя.

Королева Єлизавета ІІ, скріншот відео
Королева Єлизавета ІІ, скріншот відео

А ось популярний письменник Робер Лейсі, який є одним з головних експертів з питань британської королівської сім'ї, вважає, що переговори можуть закінчитися позбавленням Гаррі і Меган почесних титулів Його та її Королівську Високість.

Також під загрозою і право іменуватися герцогом і герцогинею Сассекськими. Для письменника це стає очевидним за умови, якщо в ході переговорів буде встановлено, що Гаррі і Меган більше не можуть бути працюючими членами королівської сім'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Меган Маркл зізналася в складнощах життя з принцом Гаррі: "Ніколи б не подумала".

Як повідомляв Знай.uа, у Меган Маркл стався викидень, дружина принца Гаррі у відчаї.

Знай.uа писав, "Залиште НАТО": Трюдо попався на гачок відомих пранкерів, залякали малятком Тунберг.