У Києві пасажир тролейбуса отримав серйозні травми, пробивши головою скло, та стікає кров'ю.

Про це повідомляє "Київ. Опепативний".

Надзвичайна подія сталась біля станції метро "Вокзальна" . Як з'ясувалося, невідомий автомобіль підрізав від'їжджаючий від зупинки тролейбус №3. Один з пасажирів, в результаті різкого гальмування траснспорту, пробив головою скло і тепер спливає кров'ю, чекає швидкої. Водій авто зник з місця інциденту.

На місце викликали швидку допомогу та патрульних.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Київський маршрутник влаштував у транспорті туалет. Пасажири у гніві

У Києві пасажири випадково застали водія маршрутки за досить дивним заняттям. Чоловік, навіть не соромлячись, справляв нужду просто у салоні, чим викликав гнів очевидців.

Відповідне фото зробили перехожі. Люди просто оскаженіли від побаченого. Хто відповідатиме за таке неподобство. І це при тому, що плата за проїзд постійно росте.

Нагадаємо, у Харківському районі Києва сталася жахлива аварія, дівчина на автомобілі Toyota RAV4 збила чоловіка на пішохідному переході.

Як повідомляв портал Знай.ua, київських водії попередили про погану видимість на дорогах. Через погіршення погодних умов, у понеділок можливий туман та ожеледиця.

Також Знай.ua писав про те, що 30 листопада, в переході станції метро "Театральна" помер чоловік. Йому стало погано, коли він піднімався по сходах. Врятувати киянина не змогли ні перехожі, ні медики. Трагічна подія сталася близько 14:00. Як згодом стало відомо, що загиблому було близько 65 років.

Дивіться: Електронний квиток у Києві. Як впроваджують новий вид оплати у транспорті

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=t9AXQxMd97A[/embed