У Facebook опублікували фото злочинців, а також опис схеми їх роботи

Один із користувач поділився розповіддю, як його друга 11 грудня пограбували прямо в ТЦ "Глобус" в ресторані "Песто". Заява, як пише користувач на своїй сторінці у Facebook, його товариш написав. Також він поділився у соцмережі відео з пограбуванням, а також фотографіями бандитів і схеми їх роботи.

Фото злочинця

Дії бандитів відбуваються за такою схемою: двоє заходять в кафе і сідають за сусідній столик за своєю жертвою. Потім злочинець рухається стільцем до жертві, щоб вона поступово перестала реагувати на будь-який дискомфорт.

"Коли починається робота, спільник-спостерігач робить вигляд, що говорить по телефону - спостерігаючи за мішенями. Орієнтуючись по його міміці, "щипач" не обертаючись бере чужу сумку і починає в ній ритися в пошуках грошей. Спільник у цей час продовжує стежити за жертвами", - йдеться в пості.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Потім спільник дає сигнал, коли сумку можна повернути. Після цього бандити ховаються з виду.

"Зверніть увагу - сумка стоїть ніби як в "безпеки", не в проході, між людиною і стіною. Як бачите, це не дає вам ніяких гарантій", - написав він. "Ну, а побачивши тіла зі скріншотів наживо - телефонуйте 102. До речі, якщо вам вони особисто знайомі - маякуйте. Постраждалий в боргу не залишиться", - додає користувач

Geplaatst door Misha Gannytskyi op Woensdag 12 december 2018

Нагадаємо, У Миколаєві випадкова перехожа сполошив душителя: моторошне відео

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У пенсіонера відібрали останнє прямо на вулиці: вся Україна вражена жорстокістю

У Києві чоловік напав на пенсіонера і відібрав у нього всі гроші. Інцедент стався, коли літній чоловік повертався з аптеки.
Про це повідомляє видання Апостроф з посиланням на повідомлення прес-служби Національної поліції.

Також "Знай.uа" писав про те, що Злодії пограбували квартиру лідера Ворскли, зникли тисячі у валюті