Під час розширеного засідання Колегії КМДА, що відбулося в будівлі столичної мерії 13 лютого, обговорювалися найкритичніші питання у місті. Відкрив захід міський голова Віталій Кличко, який намагався активно підтримувати доповідачів по кожній проблемі. Не обійшлося і без курйозів. Про новий "хіт" мера дізнавалися Знай.ua.

Відсутність гарячої води у сотнях квартир впродовж тривалого часу та ледь теплі батареї є однією з найбільших проблем в столиці. Під час доповіді про чисельну кількість розриттів, які комунальникам доводиться усувати, столичний голова також замовив кілька слів.

"Я впевнений, що більшість людей не знають, звідки береться вода і куди вона іде. І який шлях проходить перед тим, як потрапити до оселі. Нам потрібно прикласти максимум зусиль, щоб виправити цю ситуацію. Та, хочеться відзначити, що таких гейзерів, які були у місті на початку опалювального сезону, наразі вже немає", – зазначив мер Києва Віталій Кличко.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За словами директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитра Науменка, з початку року було усунуто близько 4 тисяч аварійних пошкоджень. Та надалі комунальникам доведеться працювати у такому ж посиленому режимі, оскільки кількість наявних пошкоджень теж рахується у тисячах.

Раніше Знай.ua писали, що у столиці оновили "картку киянина": як її оформити і що це дає.

Також Знай.ua повідомляли, що копи цілодобово стежать за паркуванням: скільки водіїв залишились без авто.