У Киеві чоловік ризикуючи життям врятував брата і сестру, які провалилися під кригу на озері. 32-річний український герой розповів подробиці НП, передає OBOZREVATEL.

Сергій Мізерак поділився тим, що в той день, 6 березня, прогулювався по столичному району Куренівка. Він побачив, як на льоду стоять діти: 6-річний Олег і 12-річна Катерина Власенко. Діти побігли на середину озера, як раптом під хлопчиком тріснув лід. Його сестра намагалася витягнути малюка, але теж впала у воду.

Настоящие герои: в Киеве мужики вытащили живыми двух детей, провалившихся под лед. Переданы медикам скорой, жить будут:) только что #сырецкая 25а озеро, спасли 2х детей, провалились под лед Инстаграм @dtp.ua Инстаграм @dtp.kiev.ua

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Woensdag 6 maart 2019

"В мене всередині все похололо. Я бачив, що хлопчик ледь тримається і в будь-який момент може піти під лід. Я кинувся до берега, на ходу скидаючи з себе одяг. До того моменту до місця події вже підбігли двоє хлопців, роздягнених до трусів. Один з них зайшов по пояс у воду, але потім повернувся на берег. Другий зумів подолати десь половину відстані до дітей і теж зупинився - лід тріскався ", - згадує чоловік.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сергію кинули сходи і він поповз по льоду, який почав тріскатися прямо під ним. Чоловік подав малюкам сходи, але ті не змогли за них вхопитися.

"Тоді я почав підповзати до них і в цей час поламався лід. Відразу ж кинувся до хлопчика, і підхопив його однією рукою. Дівчинка вчепилася мені в іншу руку", - каже Сергій.

Чоловік згадує, що в якийсь момент ситуація стала такою моторошною, що під водою могли померти і він, і діти.

"Від холоду я практично не відчував ніг, починав задихатися. Але про те, що можу загинути в той момент і гадки не було. Думав про одне: щоб дітей виштовхнути з води на лід", - згадує страшний мить людина.

Перехожий приніс палету, до якої прив'язали мотузку: завдяки їй Сергій з дітьми змогли вибратися на берег. Зараз життю сестри з братом вже нічого не загрожує. Сергій лише згодом почав розуміти, наскільки близький був до смерті, але, за його словами, у той момент думав тільки про порятунок малюків.

Нагадаємо, Києві вщент згоріла СТО з автомобілями.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Києві мама викинула новонароджену дитину, немов сміття.

Також Знай.uа писав, у Києві сімейна сварка обернулася трагедією.