Ділянку нового пішохідного мосту між Володимирською гіркою та парком "Хрещатий" у Києві перекрили, відвідувачів туди поки що не пускають. Зараз проводиться перевірка скляної поверхні.

Про це пише "Українська правда".

Як повідомили представники столичного мера, виникла необхідність перевірити захисне скло.

"Ведуться регламентні роботи. Перевіряють верхнє захисне скло", - уточнили в КМДА.

новий міст у столиці

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

За словами речника Київської міської адміністрації, не потрібно панікувати, наразі відбуваються регламентні роботи – науково технічний супровід.

На питання, чи довго будуть тривати регламентні роботи, у Кличка не уточнили, однак зазначили, що сподіваються, що закінчать все швидко.

Також у відомстві уточнили, що наразі не можуть сказати кінцевої дати робіт на мосту.

Як відомо, у суботу 25 травня, до Дня Києва, у столиці відкрили пішохідний міст між Володимирською гіркою та парком "Хрещатий", який має смугу для велосипедистів та дві оглядові тераски зі склом під ногами.

В день відкриття нового туристичного об'єкта в українській столиці зібралися сотні людей, міст виглядав, ніби в метро в гоину пік.

Нагадаємо, партія київського мера та спікер приєдналися до "Європейської солідарності"

Як повідомляв раніше Знай.ua, українці показали нову проблему "мосту Кличка", і це не скло.

Також портал Знай.ua писав, що в Шевченківському районі української столиці обвалився пішохідний міст.